Martinuskerk Rijswijk (GLD)

Hans Oord

Kerkhof

Plattegrond kerkhof Martinuskerk Rijswijk

De graven worden benoemd op de website van

www.online-begraafplaatsen.nl

Als u wilt zoeken naar een bepaald persoon dan hoeft u alleen maar de achternaam en de voornaam in te vullen. U kunt ook gebruik maken van een joker. Als u bij de voornaam alleen de eerste letter invult en een sterretje * dan krijgt u alle voornamen die met de eerste letter beginnen.  Of selecteer de personenlijst dan kunt u de achternaam op alfabet opzoeken. Bijvoorbeeld de U dan krijgt u alle namen met Udo en nog een paar anderen te zien. In de laatste kolom is het grafnummer aangegeven. NK betekend Noorder kerkhof en ZK Zuiderkerkhof. Graven van personen die pas zijn overleden kunt U niet vinden op de openbare site. Zij worden 5 jaar afgeschermd. Wilt U deze graven toch zien dan moet U een account aanmaken en inloggen.