Agenda kerkgemeenschap

Agenda Protestantse gemeente Rijswijk Gld./ Protestantse streekgemeente ‘Tussen Lek en Linge’ 2020

Klik in de balk op ‘Kerkgemeenschap’  ( twee keer hierop klikken) voor het tweewekelijkse kerkblad/meer informatie

Kerkdiensten (aanvang 10.00 uur)

Kerkdiensten Streekgemeente via Kerkdienstgemist.nl

Voorlopig is iedere zondag een kerkdienst van de streekgemeente te beluisteren via Kerkdienstgemist.nl. Als u op deze website bij de zoekopdracht ‘Buren’ intikt, komen de kerken uit de gemeente Buren op uw scherm. De dienst is afwisselend in Buren en Zoelen. De voorgangers in de streek gaan voor. In de Stille Week is er alleen dienst op Goede Vrijdag (19.00 uur Zoelen). Voor Pasen (zondag 12 april) klikt u op de kerk van Buren en voor zondag 19 april  op de kerk van Zoelen. Er zal ook orgelmuziek of andere muziek te beluisteren zijn. Op deze manier hopen we in de streek met elkaar verbonden te blijven. Op de website www.tussenlekenlinge.nl vindt u de laatste informatie over deze diensten of over de wijzigingen. Daar is ook een verwijzing naar Facebook te vinden voor onderling contact.