Kerkgemeenschap

Rijswijk, zondag 30 oktober, 10.00 uur: dr. N. Brunsveld
Ravenswaaij, 6 november, 10.00 uur: pastor C.A.M. Vernooij, oogstdienst, m.m.v. het kerkkoor van Ravenswaaij

Gezamenlijke berichten
Pogingen iets van het leven te maken
– We bespreken de bekende roman van Hendrik Groen over ouder worden en hoe wij tegen oud zijn aankijken. Herkenbaar, soms treurig en dikwijls ook heel grappig.
Erichem, Consistorie van Sint Joriskerk. Van 20.00 – 21.30 uur.

Zie ook www.tussenlekenlinge.nl

Berichten Rijswijk
Bij de diensten
Zondag a.s. hoopt Niek Brunsveld voor te gaan. We zijn blij met zijn aanbod om weer gastvoorganger te zijn.
De oogstdienst vieren we elk jaar in Ravenswaaij. Het kerkkoor werkt mee aan deze feestelijke dienst.
Er is die zondag ook breng en haaldienst in Vrijthof. Dhr. Jaap de Bruijn vraagt hiervoor de vrijwilligers.

Wel en wee Op 8 november hoopt mevr. Van Keulen-van Dijk haar 84e verjaardag te vieren. Van harte gelukgewenst.
We denken ook aan hen die ziek zijn of onder behandeling. Niet iedereen wil genoemd worden, maar onze gedachten zijn bij hen en bij hun naasten.

Kerkenraad Dinsdag 8 november om 20.00 uur in het Verenigingsgebouw.

Oliebollenactie De datum zaterdag 26 november is geprikt voor de oliebollenactie. Zet u/jij die alvast in de agenda?

Zin in zingen? Dit jaar staat de meezing middag in het teken van Mozart. Om precies te zijn: Mozarts laatste levensjaar. Net als vorig jaar zingen we uit het Requiem, maar ook uit de Zauberflöte, het Ave Verum en de Vrijmetselaarscantate.
De leiding is in handen van Jurriaan Grootes. Hij is een ervaren zanger, dirigent en arrangeur en heeft ook de laatste keer de zeer geslaagde workshop geleid.
De workshop vindt plaats in de Martinuskerk in Rijswijk, op zondag 30 oktober en begint om 14.00 uur.
Om 16.45 uur is de kerk open voor publiek. Iedereen is welkom om dan te luisteren naar het resultaat.

Ten slotte

Met hartelijke groet,