Martinuskerk Rijswijk (GLD)
    Kerkgemeenschap

Zie beneden voor de diensten volgend op de onderstaande

Kerkdiensten
    Rijswijk, zondag 25 februari, 10.00 uur: ds. G. van der Velde, tweede zondag van de Veertig dagen
    Diaconale collecte: Vrienden van Vrijthof
    Ravenswaaij, zondag 4 maart, 10.00 uur: ds. S. Visser, derde zondag van de Veertig dagen
    Diaconale collecte: Weeskinderen Zuid-Afrika

Berichten Rijswijk
    Bij de diensten
    Soms helpt een afbeelding bij het begrijpen van een tekst. Bij toeval vond ik een tekening van Rembrandt bij het Bijbelgedeelte van zondag a.s. De tekening is niet tot in de puntjes uitgewerkt, maar de boodschap is helder: in een gebroken wereld is God te vinden. Ik zal de tekening voor u afdrukken.

Wij gedenken Op zaterdag 3 februari is overleden Annet van Leeuwen. Ze is 72 jaar geworden. Ze was de jongste van drie zussen. Vanuit Echteld is ze in Rijswijk komen wonen in een mooie hoekwoning met een grote tuin. Ze kon enorm genieten van de natuur, maar ook voor haar honden (en die van anderen) had ze alles over. Ze werkte jarenlang als pedicure, maar werd ernstig ziek. Ze probeerde zich zoveel mogelijk zelf te redden en greep alles aan om te blijven leven. Ze kreeg ook nieuwe kansen, maar uiteindelijk verslechterde haar situatie. In het bijzijn van haar zuster is ze in goed vertrouwen gestorven. We denken aan haar familie en wensen hen kracht toe in deze tijd van afscheid en herinnering.

Jarige en jubileum Nogmaals vermeld ik de verjaardag van dhr. Smaling op 6 maart, hij wordt dan 81 jaar, en het huwelijksjubileum van Herman en Miriam Zondag op 9 maart (12 en een half jaar). Per abuis had ik deze verjaardag en dit jubileum er een maand te vroeg in gezet. Jarige en jubilerend echtpaar van harte geluk gewenst.

Bijbel Leeskring Op maandag 5 maart is de laatste keer van dit seizoen. Van 19.30 – 21.00 uur in de consistorie van Kerk-Avezaath.

Verantwoording Onder dank ontvangen via Adri van Vliet E 10, E 5 en E 20. En via ondergetekende E 20.

Met hartelijke groet,

Gea van der Velde

Zie ‘Agenda kerkgemeenschap’ voor de data van de overige diensten

Zie voor concerten en andere activiteiten van Martinus Producties bij Evenementen of klik hier voor de facebookpagina.